Skip content

Plafondverlichting

Zorg voor licht in de duisternis met de mooiste plafondverlichting

Vaak wordt er niet zo nagedacht over het belang van de juiste verlichting, maar verlichting is één van de belangrijkste zaken om de juiste sfeer te creëren in een ruimte. Lekker puzzelen met de kids, aperitieven met vrienden of dineren met je partner; je doet het allemaal onder plafondverlichting. Daarom is het belangrijk om te investeren in een kwalitatief goed model, dat ook nog eens zorgt voor de nodige hoeveelheid licht. Gelukkig ben je bij Verlichting.be het hele jaar door aan het juiste adres voor een ruim assortiment volgens de laatste trends en kleuren. Ook is er voor iedere woonstijl meer dan genoeg keuze aan plafondverlichting.

Plafondverlichting is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Wat voor soort plafondverlichting het meest geschikt is, hangt natuurlijk volledig af van je persoonlijke smaak en de ruimte waar deze moet komen. Vaak zal je op voorhand wel al een idee hebben van wat je zoekt, waardoor je in het assortiment snel iets vindt dat bij je past. Voor iedere smaak is er dus meer dan genoeg keuze.

Waarom het slim is om plafondverlichting te gebruiken

Het is helemaal niet zo gek dat plafondverlichting het vaakste wordt gekocht. Stijl en functionaliteit komen namelijk perfect samen. Naast dat de plafondverlichting kan zorgen voor een echte eyecatcher in de ruimte, zorg je er ook nog eens voor dat de ruimte erg goed verlicht kan worden. Plafondverlichting past ook mooi in iedere ruimte in huis. Kies je bijvoorbeeld voor dit type verlichting op de overloop of in een van de slaapkamers, kies dan voor een platter ontwerp wat niet in de weg zit. plafondverlichting kunnen zijn op-, in- of semi-inbouw

Kies uit verschillende merken plafondverlichting

Je hebt vast en zeker al een beter beeld gekregen van de voordelen en het type verlichting waar je zoal kunt kiezen. Je hebt in ons assortiment de keuze uit verschillende merken plafondverlichting. Denk hierbij aan merken zoals Aldo Bernardi, Brand Van Egmond, Catellani & Smith, Davide Groppi, Delta Light , Escale, enz.... Of je nu een klassiek interieur, een Scandinavisch interieur, een retro interieur of een modern interieur hebt, er is altijd wel passende plafondverlichting te vinden.

Combineer de plafondverlichting met bijpassende wandverlichting en vloerlampen

Je weet op dit moment vast en zeker wel dat de kracht van herhaling het enorm goed doet in een sereen en rustig interieur. Hierbij kun je denken aan bepaalde accentkleuren die je in de hele ruimte terug laat komen of het gebruik van plafondverlichting in dezelfde stijl. Combineer de plafondverlichting daarom met bijpassende wandverlichting en vloerlampen uit de collectie. Kun je hier hulp bij gebruiken? Onze specialisten staan maar al te graag voor je klaar als je een keer contact opneemt. We denken graag met je mee en voorzien van een passend advies voor jouw interieur. Wie weet geniet je binnenkort al van gloednieuwe en fantastische plafondverlichting bij jou in huis.