Skip content

Advies & Service

De essentie van verlichting is het creƫren van de juiste sfeer met de juiste lichtbron, lichtbundel en intensiteit. Verlichting gaat over zoveel meer dan alleen het ophangen van een lamp. Beschouw verlichting niet als iets oppervlakkigs; laat u professioneel adviseren.
Lichtadvies op papier

Lichtadvies op papier

Breng uw bouwplannen mee naar uw afspraak bij ons in onze winkel in Sint-Niklaas. Zo kunnen we de indeling van de ruimtes (nieuwbouw of bestaande bouw) bespreken. Vorm, stijl en type verlichting bepalen we samen met u en conform uw budget. Wij komen met enkele sfeervoorstellen waaruit u kunt kiezen. Een goed doordacht plan zorgt bovendien voor een vlotte plaatsing.
Contacteer ons

Lighting advice on location

Wij kunnen ook bij u ter plaatse komen om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Wij inventariseren de situatie, maken foto's en werken in onderling overleg een concreet voorstel uit. Wilt u uw lampen aansturen? Geen probleem! Wij kunnen uw lamp vervangen schakelaar met een geschikte dimmer.
Contacteer ons
Lighting advice on location
Lichtadvies voor grotere projecten

Lichtadvies voor grotere projecten

Heeft uw project specifieke verlichtingseisen? Voor grotere ruimtes zoals kantoren, winkels, hotels en bedrijfshallen bieden wij naast ons standaard lichtadvies een professionele lichtmeting aan. Hiermee krijgt u essentiƫle informatie over de benodigde lichtintensiteit per ruimte en de locatie van uw aansluitingen. U wilt immers geen onnodige investeringen doen of in het ongewisse blijven zitten!
Contacteer ons

Plaatsing-, installatie- en reparatieservice

Onze technici verlichten het werk (voor u)
Zodra u uw lampen heeft uitgekozen, nemen wij contact met u op en maken een afspraak voor een vlekkeloze installatie door onze ervaren elektriciens.
Moet er iets gerepareerd worden? Omdat wij de meeste reserveonderdelen op voorraad hebben, kunnen wij u binnen 48 uur helpen.
U kunt op onze diensten rekenen:
  • Planning
  • Installatie
  • Controle en lichtregeling
  • Verbindingen verplaatsen
  • Reparaties
Plaatsing-, installatie- en reparatieservice