Skip content

Vloerlampen

Met een vloerlamp van Verlichting.be zorg je voor extra verlichting en creëer je een unieke sfeer

Een vloerlamp zorgt in huis niet alleen voor (extra) verlichting, ze zijn ook een prachtige aanvulling op je interieur. Daarom hoort elke woning over één of meerdere vloerlampen te beschikken.

In het ruime assortiment aan vloerlampen van Verlichting.be vind je een vloerlamp voor elke woonstijl. Je vindt hier verschillende vloerlampen van de beste kwaliteit waarmee je een unieke uitstraling aan elke ruimte geeft!

Een vloerlamp past in elke woning

Een vloerlamp of staande lamp is enorm praktisch en kan je in elke kamer in huis zetten. Het is ook heel eenvoudig om een vloerlamp te plaatsen, je hebt alleen een stopcontact nodig. De meeste vloerlampen zijn trouwens uitgerust met een erg lange kabel, waardoor je de lamp eenvoudig kan verplaatsen.

Een vloerlamp is in alle mogelijke formaten, designs en vormen verkrijgbaar. Voor elk interieur bestaat er dan ook een gepaste vloerlamp. Zo kan je in een industriële omgeving bijvoorbeeld voor een stoere vloerlamp met een krachtiger of ruwer design kiezen, terwijl een houten vloerlamp met een warme uitstraling goed in een landelijke of Scandinavische woning past. Voor een landelijke touch zijn er strakke lampen met een trendy kap en naast je vintage meubels staat een retro vloerlamp helemaal op zijn plaats.

Waarvoor wordt een vloerlamp gebruikt?

In heel wat kamers is plafondverlichting alleen niet voldoende. Zeker in grote ruimtes is extra verlichting meer dan welkom. Een vloerlamp is in dit geval de ideale oplossing. De lampen worden bijvoorbeeld vaak naast de zetel geplaatst om ‘s avonds rustig een boek te kunnen lezen of bij een bureau om voor extra licht te zorgen tijdens het werken.

Een vloerlamp heeft echter niet alleen een praktische functie. Deze prachtige lampen worden ook vaak als sfeerverlichting gebruikt. Een dimbaar model is in dit geval een echte aanrader. Met een dimbare staanlamp kun je de hoeveelheid licht op elk moment aanpassen, zodat je de perfecte sfeer creëert en je je volledig kan ontspannen. Een vloerlamp wordt vaak als sfeerverlichting gebruikt in de eetkamer tijdens een gezellig etentje of in de woonkamer voor een romantische avond met je partner.

Vloerlampen van de beste kwaliteit koop je bij Verlichting.be

Als specialist in binnen- en buitenverlichting willen we er bij Verlichting.be zeker van zijn dat je bij ons een geschikte vloerlamp vindt. We hebben daarom een erg ruim en gevarieerde collectie samengesteld. Ons assortiment omvat vloerlampen in alle mogelijke uitvoeringen en in diverse prijsklassen.

In ons aanbod vind je zowel vloerlampen met of zonder lampenkap als staande leeslampen en tafellampen terug. Verder beschikken we enkel over staanlampen van de beste merken, gaande van Flos Decorative tot Marckdael en Stephane Davidts. Elke vloerlamp is bovendien in diverse kleuren en stoffen verkrijgbaar.

Verlichting.be: dé expert in binnen- en buitenverlichting

Bij Verlichting.be hebben we ons gespecialiseerd in alle soorten verlichting. Naast vloerlampen beschikken we onder ander over plafondlampen, buitenverlichting en wandverlichting. Ons indrukwekkend assortiment bestaat uit meer dan 175 topmerken en elk product wordt aan de beste prijs aangeboden.

Bovendien kan je ook voor maatwerk bij ons terecht. Onze specialisten zoeken voor elk project naar een gepaste oplossing en geven je handig professioneel advies. Twijfel dan ook niet langer en neem nu nog contact met ons op!