DELTA LIGHT

Delta Light, dat in 1989 door zaakvoerder en ontwerper Paul Ameloot werd opgericht, is vandaag uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale verlichting. Het Belgische bedrijf krijgt wereldwijd erkenning voor zijn vernieuwende verlichtingsconcepten die binnen en buiten garant staan voor een subtiele mix van sfeer, elegantie, functionaliteit en design.

Delta Light geniet een ijzersterke reputatie als producent van architecturale verlichting en is intussen uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van verlichtingsconcepten voor residentiële, commerciële en professionele omgevingen. Of het nu gaat om winkels, kantoren, openbare gebouwen, toonzalen, horeca of groenprojecten, Delta Light heeft de producten, de ervaring en de kennis in huis die aansluiten bij de functionele en esthetische behoeften van jouw projecten.

Eigen design, O&O (onderzoek en ontwikkeling), kwaliteitscontroles, tests en productie liggen aan de basis van de groei die Delta Light de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Van ontwerpen, ontwikkelen, het maken van prototypes tot en met het produceren, verpakken en opslaan: het gebeurt allemaal in het Belgische hoofdkantoor van Delta Light in het Vlaamse Moorsele.

DELTA LIGHT

Producten 1-32 van 680

Van hoog naar laag sorteren
 1. LINK 311 W IP20
  Outlet
  Einde reeks
  Speciale prijs € 312,11 Normale prijs € 795,03
  Incl. BTW
 2. CONCRETE BOX 153
  Online prijs
  Speciale prijs € 33,08 Normale prijs € 41,35
  Incl. BTW
 3. LED POWER SUPPLY 500mA / 10W DIM8
  Online prijs
  Speciale prijs € 18,50 Normale prijs € 23,12
  Incl. BTW
Pagina
per pagina
Heeft u niet gevonden wat u zoekt? Nog niet alles staat online. Contacteer ons!