Skip content

Gloeilampen

Gloeilamp: warme en functionele verlichting

Wil je graag authentieke lampen in huis? Overweeg dan de aankoop van nostalgische gloeilampen. Ze zorgen namelijk voor een knusse sfeer en dragen bij aan een warme uitstraling in jouw interieur. In onze lampenwinkel zit je goed in je zoektocht naar exclusieve gloeilampen, want wij ontwerpen en verkopen al meer dan 20 jaar sfeervolle verlichting voor in huis. Verdiep je daarom in ons aanbod verlichting en investeer in kwaliteitsverlichting voor thuis.

De filament lamp is een alternatief voor de bekende gloeilamp, waarbij men in led de klassieke gloeilamp gaat namaken.

Gloeilampen
Producten 1-32 van 34
 1. A 100W/240/C/E27 G E
  Promotie
  Speciale prijs € 2,42 Normale prijs € 3,99
  Incl. BTW
 2. A 100W/240/F/E27 G E
  Promotie
  Speciale prijs € 2,00 Normale prijs € 3,99
  Incl. BTW
 3. G 125MM CLARO 230V 40W SOLID LTD
  Promotie
  Speciale prijs € 5,20 Normale prijs € 12,25
  Incl. BTW
 4. T 25W/230/R4/C/E14 (LTD)
  Promotie
  Speciale prijs € 2,42 Normale prijs € 3,24
  Incl. BTW
 5. T 25W/230/R3/F/E27(LTD)
  Promotie
  Speciale prijs € 1,82 Normale prijs € 2,89
  Incl. BTW
 6. D 15W/230/C/E14 LTD
  Promotie
  Speciale prijs € 0,52 Normale prijs € 1,67
  Incl. BTW
 7. PAR38EC80W/230/GROEN/E27
  Promotie
  Speciale prijs € 5,06 Normale prijs € 13,15
  Incl. BTW
Pagina
per pagina

Waarom gloeilampen? 

Gloeilampen zijn om meerdere redenen een uitstekend idee. Ze geven bijvoorbeeld direct licht wanneer je de lampen inschakelt. Daarnaast wordt het licht van gloeilampen ook vaak ervaren als prettige en aangename verlichting. Om die reden is het de moeite waard om bij ons deze vorm van verlichting aan te passen. Gloeilampen die je bij ons koopt, zijn duurzamer dan traditionele gloeilampen en zorgen daarnaast voor goede verlichting in huis.

Wat is ons aanbod gloeilampen? 

In onze lampenwinkel bieden we je de keuze uit allerlei soorten gloeilampen. Je selecteert eenvoudig de gewenste kleur, vorm en het aantal watt. Bij ons zie je ook direct of de gewenste gloeilampen op voorraad zijn. Wil je er zeker van zijn dat je de juiste lampen in huis haalt? Laat je vooral adviseren door een van onze experts. Je kan altijd contact opnemen om je vraagstuk bij ons neer te leggen. Daarnaast denken we ook met je mee in het creëren van een lichtplan voor thuis.

Welke voordelen bieden gloeilampen? 

Wil je gloeilampen aanschaffen voor je woning of horeczaak? Wij hebben meer dan genoeg keuze voor particulieren en bedrijven. Gloeilampen die je bij ons bestelt, zijn van de allerbeste kwaliteit. Dit kan ook niet anders, want we zijn al actief sinds 2001 en hebben dus tientallen jaren ervaring in het verlichten van huizen en kantoren. Een uitstekende reden om bij ons duurzame verlichting te kopen. Wij zien er persoonlijk op toe dat je een tevreden aankoop doet in onze lampenwinkel.

Bezoek onze winkel en maak een afspraak

Kan jouw interieur wel een boost gebruiken als het aankomt op verlichting? Wij zijn je beste optie in je zoektocht naar gloeilampen. We hebben namelijk een veelzijdige collectie die goed betaalbaar is. Bij ons profiteer je van topkwaliteit en een uitstekende service. We bieden je altijd een deskundig advies en ook kan je rekenen op een snelle levering. Vind je het prettig om langs te komen in onze showroom? Maak gerust een afspraak en doe inspiratie op voor jouw woning of kantoor.