Skip content

STENG LICHT

Steng Licht is intussen vier generaties ‘oud’. Carl Steng's enthousiasme voor technische systemen en zijn fascinatie voor het ‘medium elektriciteit’, waren de hoofdredenen om in 1911 in Stuttgart een bedrijf voor verlichting en elektrotechniek op te richten. In een tijd dat gaslampen in de meeste huishoudens nog gangbaar waren.

Zijn zoon Hans leidde het bedrijf na de volledige verwoesting in de Tweede Wereldoorlog en in de derde generatie nam Peter Steng, de kleinzoon van de oprichter, de leiding over. De laagspanningstechnologie deed zijn intrede.

De ontwikkeling van nieuwe systemen en een voorliefde voor verfijnd design hebben vervolgens geleid tot een respectabele collectie armaturen, die nationale en internationale onderscheidingen hebben ontvangen.

Intussen staat de vierde generatie aan het roer. Dat traditie en vooruitgang elkaar niet uitsluiten, is voor Steng Licht vandaag de dag vanzelfsprekend - niet in de laatste plaats omdat Steng armaturen exclusief in Duitsland geproduceerd worden.

STENG LICHT
3 producten
 1. BELL PENDANT LIGHT
  Promotie
  Speciale prijs € 110,12 Normale prijs € 208,19
  Incl. BTW
 2. FLUTE PENDELLEUCHTE
  Promotie
  Speciale prijs € 118,96 Normale prijs € 237,91
  Incl. BTW
per pagina