Skip content

GRAY PANTS

Graypants is een team van probleemoplossers. Het bedrijf is gevestigd in Seattle én Amsterdam maar werd opgericht door Seth en Jon, die als architecten geworteld zijn in Seattle, en besloten om hun creatieve honger te stillen door middel van productontwerp en kunsttentoonstellingen.

In 2007 werd "graypants" op een stuk papier gekrabbeld en voor ze het zelf goed beseften was Scraplights een feit. Scraplights is een serie pendellampen die grotendeels vervaardigd zijn van recycled golfkarton.

De Scraplights werden al snel een goed voorbeeld van de principes die Graypants tot op de dag van vandaag belichaamt: verantwoord ontwerp, verantwoorde materialen, verantwoorde productie.... en plezier hebben.

In 2012 werd de Amsterdamse studio opgericht om een centrum te worden voor lokale Europese productie en distributie naar meer dan veertig landen. De studio in Amsterdam werkt samen met sociale werkprogramma's om ambachtelijk werk te leveren waar dat het meest nodig en efficiënt is. De studio in Seattle blijft de lokale productie voor Noord-Amerika verzorgen en huisvest de shop voor prototypes en op-maat-oplossingen.

GRAY PANTS
1 product
per pagina