Skip content

ARES BY FLOS OUTDOOR

Opgericht in 1994 in Bernareggio (in de provincie Monza en Brianza, Italië), komt Ares voort uit de natuurlijke evolutie van een bestaand productiebedrijf van buitenarmaturen dat sinds 1980 op de internationale markt aanwezig is. Ares heeft zich vanaf het begin ingezet om de constante evolutie van de buitenverlichtingssector te weerspiegelen en biedt innovatieve, hoogwaardige en gesofisticeerde verlichtingsproducten aan, vervaardigd met edele materialen zoals aluminium, roestvrij staal en glas. Elke creatie is een uitdaging: het begrijpen, analyseren en projecteren om harmonie en versmelting van structuur, licht, architectuur en omgeving te bereiken. Ares herkende al snel het potentieel van LED-lichtbronnen, met het oog op het aanbieden van armaturen met een hoge efficiëntie, een lager energieverbruik en met een constante focus op de bescherming van het milieu.

Vandaag de dag beslaat de productiefaciliteit in Ares een oppervlakte van meer dan 12.000 m², inclusief de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling, testlaboratoria en een verf- en coatingsysteem op basis van geavanceerde technologie. In 2010 werd de Aresled-afdeling opgericht, bestaande uit een automatische assemblagelijn voor printplaten en een productieafdeling voor bedrading en montage. De constante wens om te groeien heeft van Ares een referentiebedrijf in de sector gemaakt, dat zijn producten wereldwijd exporteert en zich richt op een brede doelgroep van consumenten die zich steeds meer bewust worden van de talrijke voordelen die verbonden zijn aan comfortabele, veilige en efficiënte verlichting.

In 2015 treedt Ares toe tot de Flos-groep. Flos en Ares delen niet alleen geavanceerde onderzoeks- en innovatieprocessen, maar ook het concept van integratie tussen verlichtingseenheden, architectuur en ruimtes en het idee om licht als een emotie te ervaren.

ARES IS NU VOLLEDIG in handen van Flos en kan je terugvinden onder Flos Outdoor Deco

ARES BY FLOS OUTDOOR
Geen producten gevonden voor deze selectie.