ALDO BERNARDI

De verlichtingsarmaturen van het Italiaanse Aldo Bernardi worden met liefde voor ambacht gemaakt in een klein dorpje in Italië. Hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking zorgen ervoor dat de armaturen de tand des tijds makkelijk doorstaan, ook buiten. De lampen zijn volledig onderhoudsvrij en krijgen met de jaren een bijzonder mooie en verweerde patina.

Keramiek en messing zijn Aldo Bernardi’s eerste liefde: het merk heeft ze intensief bestudeerd, geobserveerd, heeft ermee gespeeld en ze gevormd. Tot slot heeft de ontwerper-fabrikant ze letterlijk licht en leven gegeven.

Vanuit het vakkundig gebruik van de genoemde grondstoffen is dit Italiaanse avontuur begonnen en is het bedrijf gegroeid, het ene idee na het andere. Verlichting voor binnen, buiten en complexe systemen: Aldo Bernardi bereikt alle ruimtes en ontwerpt oplossingen die zowel verlichten als decoreren in elke situatie.

Stijl, traditie, aandacht voor detail: dat zijn de drie basisvoorwaarden die Aldo Bernardi dag na dag hanteert om tot ‘verlichtende’ creaties te komen.

ALDO BERNARDI

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Heeft u niet gevonden wat u zoekt? Nog niet alles staat online. Contacteer ons!