Skip content

Scheppers van sfeer en verlichting sinds 2001

Het verhaal van Verlichting.be start in 2001 wanneer zaakvoerder Fernand als zelfstandig elektricien aan de slag gaat. De daaropvolgende jaren specialiseert Fernand zich in relighting & onderhoud van verlichting en bouwt hij snel een trouw klantenbestand op. Hij merkt dat de behoefte aan professioneel lichtadvies onder zijn klanten groeit en dit inspireert hem om zijn geworven kennis & technische knowhow in te zetten om een verlichtingszaak te starten. Verlichting.be is geboren.

 

Na twee intensieve jaren en veel deskundig lichtadvies aan huis opent Fernand zijn eerste fysieke winkel in Waasmunster. In 2007 krijgt hij er versterking bij van zijn partner Anja die ondertussen ook gebeten is door de lichtmicrobe!  Anja specialiseert zich snel in het vak en samen maken ze eind 2012 de grote verhuis naar Sint-Niklaas: een gloednieuwe zaak met Anja als medezaakvoerster.

 

Vandaag is Verlichting.be een online en offline speciaalzaak in algemene binnen- en buitenverlichting voor particulieren en bedrijven. Het voltallige team is gepassioneerd door interieurdesign en verlichting. Allen zijn we in hart en nieren een team van sfeerscheppers en experts in het creëren van totaalconcepten, rekening houdend met persoonlijke stijlen, lichtbehoeften en budgetten.

 

Bij Verlichting.be vind je meer dan 175 merken in diverse prijsklassen en stijlen. Ons assortiment onderscheidt zich door haar kwaliteit, uitstraling en afwerking. Laat je inspireren in onze toonzaal of webshop… of reken op onze lichtadviseurs om te creëren wat nog niet bestaat!

 

Steek je licht op en wij helpen je verder. 


Fernand Vandendriessche en Anja Bernaerts