Skip content

Orientatieverlichting

Verken het nut van oriëntatieverlichting, een subtiele maar essentiële aanvulling in onze verlichtingscollectie. Deze armaturen bieden niet alleen zacht en gedempt licht, maar voegen ook veiligheid en comfort toe aan uw leefruimte. Met hun discrete ontwerp kunnen oriëntatieverlichtingssystemen strategisch in uw huis worden geplaatst om de weg te wijzen, valpartijen te voorkomen en een geruststellende sfeer te creëren, vooral 's nachts.

Onze collectie oriëntatieverlichting omvat diverse ontwerpen en afwerkingen, waardoor u moeiteloos de perfecte armatuur kunt vinden die past bij uw unieke behoeften en stijl. Bovendien bieden deze systemen een laag energieverbruik en een lange levensduur, wat zowel praktisch als milieuvriendelijk is.

Ontdek hoe oriëntatieverlichting functionaliteit en gemoedsrust harmonieus combineren om uw leefruimte te verrijken met licht en veiligheid.

Om sneller het gewenst product te vinden maakt u best gebruik van de filters hier links (op PC en laptop) of volledig onderaan (op smart- of I-phone).

Orientatieverlichting
Producten 1-32 van 63
 1. FAKI R -3,2W-WW-350MA-IP40-WHITE 2700K
  Promotie
  Speciale prijs € 77,33 Normale prijs € 85,92
  Incl. BTW
 2. TANGO R-V-3,2W WW 350MA-IP40-WHITE 2700K
  Promotie
  Speciale prijs € 114,36 Normale prijs € 127,06
  Incl. BTW
 3. CJC ORIENTATIEVERLICHTING 4 PUNTS
  Promotie
  Speciale prijs € 61,36 Normale prijs € 94,39
  Incl. BTW
Pagina
per pagina