WEVER & DUCRE

State-of-the-art LED's die zich net zo thuis voelen in een gezellig zolderappartement als in de hipste club van de stad, dat is waar Wever & Ducré (onder meer) voor staat. Ruimte besparen, grondstoffen sparen en een hogere levenskwaliteit bieden, ook dàt is precies wat ze bij Wever & Ducré willen.

Waar halen ze hun inspiratie vandaan? Van mensen zoals jij die hun passie voor mooie dingen delen en die net zo veel belang hechten aan een aantrekkelijk design als kwaliteit.

Het verhaal van Wever & Ducré begon in het begin van de jaren '80, toen een handvol jonge Belgen besloot om een verlichtingsbedrijf op te richten. Midden in het Mekka van het internationale lichtontwerp: Roeselare, België.

Maar welke naam moesten ze aan dit nieuwe bedrijf geven? De oprichters wilden niet in Vlaanderen noch in Wallonië bruuskeren en bedachten een tweetalig acronym op basis van hun filosofie: hard werken (WErklust), vertrouwen (VERtrouwen), enthousiasme ( ENthousiasme ), gecombineerd met moed (DUrf) en de nodige dosis creativiteit (CREativiteit).

WEVER & DUCRE
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 39

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 39

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Heeft u niet gevonden wat u zoekt? Nog niet alles staat online. Contacteer ons!