Skip content

TUNTO

Tunto creëert innovatieve & moderne verlichtingsconcepten die duurzame houten materialen combineren met de nieuwste technologische innovaties voor architecten, verlichtings- en interieurontwerpers, de horeca, kantoren en andere openbare ruimten.

Zij maken gebruik van de nieuwste LED- en OLED-technologie in combinatie met aanraakgevoelige schakelaars, draadloze bedieningsmogelijkheden en hun verlichting is aan te sluiten op DALI-systemen.

In nauwe samenwerking met architecten, samen met verlichtings- en interieurontwerpers, ontwikkelen zij de oplossingen die inspelen op individuele behoeften. Dit alles om de gewenste emotie voor de ruimte te creëren en in harmonie met professionele lichtsturingsoplossingen, zoals het Dali of Casambi systeem.

Met hun uitgebreide kennis van houtbewerking en technische expertise - voor het creëren van uitstekende verlichting op maat voor interieurs, installaties en eenmalige lichtprojecten - zorgen zij voor de zichtbaarheid en functionaliteit van het ontwerpidee en de pragmatisch eenvoudige en duurzame uitvoering.

TUNTO
3 producten
per pagina