Skip content

KUNDALINI

Kundalini is een Italiaans bedrijf met een sterke identiteit en een kosmopolitische stijl, innovatief en verfijnd. Een bedrijf dat een universele en toch zeer herkenbare taal spreekt.

Elk Kundalini product is het resultaat van een sterk concept en vertelt het verhaal van een specifieke creatieve en technologische reis. Allemaal in overeenstemming met de bedrijfsfilosofie die altijd een onconventionele benadering en de zoektocht naar nieuwe esthetiek heeft gecombineerd met een grondige kennis van materialen en technologieën.

Kundalini lampen worden gekenmerkt door een gevoel voor kleur en geometrie dat altijd fris en met een hoog creatief gehalte is, waarbij van tijd tot tijd inspiratie uit verschillende werelden wordt gehaald. Natuur, industriële scenario's, de beeldende kunst zijn slechts enkele van de contexten die worden waargenomen en geherinterpreteerd om lampen te creëren waar vorm en functie met elkaar verweven zijn en elkaar aanvullen tot onafscheidelijke elementen, een synthese die altijd perfect in evenwicht is tussen functie en emotie.

De rijke en gevarieerde collectie Kundalini lampen is het resultaat van de samenwerking tussen ontwerpers en architecten van internationale faam, maar ook van opkomende talenten die de missie van het bedrijf delen en versterken.

KUNDALINI
Geen producten gevonden voor deze selectie.