Skip content

KARTELL

Kartell, een toonaangevend ontwerpbureau, opgericht in 1949 door Giulio Castelli en nu gerund door Claudio Luti, is een van de symbolen van Italiaans design over de hele wereld. Een succesverhaal dat wordt verteld aan de hand van een ongelooflijke reeks producten die deel zijn gaan uitmaken van het huiselijke landschap, om nog maar te zwijgen van de hedendaagse designiconen die dit bedrijf voortbracht.

De voortdurende evolutie in het gebruik van kunststoffen en het experimenteren met nieuwe technologieën en processen zijn van fundamenteel belang voor Kartell, dat altijd heeft gestreefd naar innovatie van zijn functionele prestaties en de esthetische kwaliteiten van zijn producten.

Als resultaat van dit voortdurende onderzoek zijn geheel nieuwe eigenschappen van kunststof geïntroduceerd, zoals satijnachtige afwerking, transparantie, flexibiliteit, weerstand tegen atmosferische stoffen, zachtheid en aanraking, en verrassende en speciale kleuren.

Naast praktisch en functioneel is Kartell kunststof ook sensueel en kostbaar en transformeert het de perceptie van een kunststof product van een louter functioneel object tot een echt luxeproduct.

KARTELL
Geen producten gevonden voor deze selectie.