Skip content

CARPYEN

António Carpintero, Encarnación Celdrán en Roberto Carpintero, drie Spaanse namen die een merk concrete betekenis geven: Carpyen. Een merk dat vanaf het begin pionier is geweest in het creëren van verlichtingselementen om in de loop der jaren een referentie in de sector te worden.

Een merk dat van zijn werk een onderscheidend kenmerk heeft gemaakt en trouw blijft aan de kwaliteit, de creativiteit, de innovatie en de inspiratie.

Een merk dat in de loop der jaren sterker is geworden; en dit alles omdat elke collectie een nieuwe uitdaging is om aan te gaan, een nieuwe oplossing te leveren en nieuwe producten om te laten zien dat ze nog steeds het enthousiasme en de energie van de eerste dag hebben.

De heren komen uit Barcelona. Ze zijn er geboren en opgegroeid en blijven er al hun producten produceren: ‘We halen onze inspiratie uit een levendige, originele, kosmopolitische stad, met een turkoois-blauwe horizon en duizenden hoekjes om te ontdekken en verhalen te vertellen. We zijn er trots op de wereld te laten zien dat 'Made in Barcelona' een sterke betekenis heeft, oneindig en onuitputtelijk.’

CARPYEN
9 producten
per pagina