Skip content

BELUX

Het Zwitserse Belux houdt zich bezig met het oplossen van lastige verlichtingsopgaven in openbare gebouwen en woningen. Daartoe ontwikkelt, produceert en verkoopt Belux innovatieve lampen die worden gekenmerkt door een moderne en energiezuinige verlichtingstechniek, een functioneel design, hoogwaardige materialen en een zorgvuldige verwerking. Belux beschouwt lampen als een centraal element van de interieurinrichting. Ze moeten dan ook aan de hoogste functionele en decoratieve eisen voldoen.

De lampen van Belux staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit wordt gegarandeerd door een uitstekende productcultuur op alle niveaus. Lampen van Belux worden met liefde voor detail gemaakt. Dit blijkt uit de keuze van de hoogwaardige materialen en uit de zorgvuldigheid in het eigenlijke productieproces, dat door een relatief hoog aandeel nauwkeurig handwerk wordt gekenmerkt.

Belux ontwikkelt zijn lampen in nauwe samenwerking met externe designers, wiens ideeën over concepten en vormen worden gecombineerd met de interne licht- en productietechnische knowhow. 

BELUX
1 product
  1. U-TURN-12-TD-SW-SW  2700 K, CRI > 80
    Promotie
    Speciale prijs € 940,18 Normale prijs € 1.452,01
    Incl. BTW
per pagina