Nouveautés

Produits 1-32 sur 72

Par ordre décroissant
 1. AUDE-FLOOR
  À partir de 1 028,51 €
  Incl. TVA
 2. INTRO 3000K
  Prix en ligne
  À partir de 259,19 €
  Incl. TVA
 3. SKYNEST S
  À partir de 2 880,02 €
  Incl. TVA
 4. To-Tie T3
  À partir de 738,02 €
  Incl. TVA
 5. To-Tie T1
  À partir de 414,01 €
  Incl. TVA
 6. ELBO BRIDGE P 60
  À partir de 491,94 €
  Incl. TVA
 7. LUMINATOR EU DIM
  À partir de 630,01 €
  Incl. TVA
 8. ORBIT FLOOR
  À partir de 1 276,56 €
  Incl. TVA
 9. JIM BELL
  À partir de 332,76 €
  Incl. TVA
 10. JIM CONE
  À partir de 278,31 €
  Incl. TVA
 11. BENO-IT WALL
  À partir de 337,60 €
  Incl. TVA
Page
par page
Vous n'avez toujours pas trouvé ce que vous cherchez ? Tout n'est pas encore en ligne. N'hésitez pas à nous contacter !

Verlichting nieuwigheden voor elke kamer

Bij Verlichting.be ontdek je een ruim aanbod aan aan verlichting zowel voor binnen, buiten als sfeerverlichting. Voor elke kamer thuis hebben we de perfecte verlichting in de aanbieding. Ontdek de verschillende nieuwigheden op vlak van verlichting. Voor iedere woonstijl meer dan genoeg keuze: van modern tot klassiek en van industrieel tot landelijk.

Verlichting nieuwigheden: naar ieders smaak

Wat voor soort nieuwigheden er zijn, hangt af van de trends van dit moment. Vaak zal je op voorhand wel al een idee hebben van wat je zoekt, waardoor je in het assortiment snel iets vindt dat bij je past. Voor iedere smaak is er dus meer dan genoeg keuze. Voor ieder interieur vindt je de juiste lampen Bij Verlichting.be heb je keuze uit meer dan 175 merken. Je hebt dus meer dan genoeg keuze uit verschillende merken. Of je nu een klassiek interieur, een Scandinavisch interieur, een retro interieur of een modern interieur hebt, er is altijd wel passende verlichting te vinden. Bestel online via onze webshop en het wordt gratis geleverd vanaf € 121.

Bestel online in onze webshop of bezoek onze showroom

Kun je hulp gebruiken bij het vinden van bij elkaar passende verlichting en lampen? Onze specialisten staan maar al te graag voor je klaar. We denken graag met je mee en voorzien van een passend advies voor jouw interieur. Kom langs in onze showroom in Sint Niklaas. Maak wel eerst een afspraak want we nemen graag de tijd voor persoonlijke aandacht en service. Wie weet geniet je binnenkort al van gloednieuwe en fantastische verlichting bij jouw thuis.