Plafonniers

Chargement en cours...
Afficher en Grille Liste

Produits 1-30 sur 476

Par ordre décroissant
 1. DISC 285X285 LED
  DISC 285X285 LED SG LIGHTING
  À partir de 175,89 €
  Incl. TVA
 2. DISC 480 LED
  DISC 480 LED SG LIGHTING
  À partir de 308,56 €
  Incl. TVA
 3. DISC 290 LED
  DISC 290 LED SG LIGHTING
  À partir de 172,80 €
  Incl. TVA
 4. TUBE MICRO TRACK
  TUBE MICRO TRACK SG LIGHTING
  À partir de 222,64 €
  Incl. TVA
 5. TUBE MICRO TRIO
  TUBE MICRO TRIO SG LIGHTING
  À partir de 228,70 €
  Incl. TVA
 6. ECON PLUS PC WIT E27 CFL CLII
  Prix en ligne
  ECON PLUS PC WIT E27 CFL CLII SG LIGHTING
  Prix Spécial 42,18 € Prix normal 49,62 €
  Incl. TVA
 7. SWING APPLIQUE
  SWING APPLIQUE ICONE
  À partir de 151,26 €
  Incl. TVA
 8. MASHIKO 300 SQUARE LED
  MASHIKO 300 SQUARE LED ASTRO
  À partir de 365,00 €
  Incl. TVA
 9. MALLON LED
  MALLON LED ASTRO
  À partir de 384,78 €
  Incl. TVA
 10. SPILLO ST170
  SPILLO ST170 ICONE
  À partir de 1 001,89 €
  Incl. TVA
 11. SPILLO 5 PLAF.
  SPILLO 5 PLAF. ICONE
  À partir de 1 392,72 €
  Incl. TVA
 12. OONO ON E14
  OONO ON E14 DELTA LIGHT
  À partir de 330,80 €
  Incl. TVA
 13. OONO ON 2
  OONO ON 2 DELTA LIGHT
  À partir de 522,83 €
  Incl. TVA
 14. ARBOR 12PL - 20PL PLAFONIERA
  ARBOR 12PL - 20PL PLAFONIERA ICONE
  À partir de 1 114,42 €
  Incl. TVA
 15. HULA HOOP P3 LAMP. SOFFITTO
  HULA HOOP P3 LAMP. SOFFITTO ICONE
  À partir de 1 225,74 €
  Incl. TVA
 16. PETRA S4R SOSPENSIONE
  PETRA S4R SOSPENSIONE ICONE
  À partir de 1 225,74 €
  Incl. TVA
Page
par page
Vous n'avez toujours pas trouvé ce que vous cherchez ? Tout n'est pas encore en ligne. N'hésitez pas à nous contacter !

Plafondlamp: kenmerken, voordelen, merken & mogelijkheden

Een plafondlamp is essentieel als je je woning, kantoor, magazijn of bedrijfsgebouw veilig en efficiënt wilt verlichten. Een plafondlamp is bedoeld als basisverlichting, om bijvoorbeeld je woonkamer, keuken of bureau goed te kunnen verlichten. Een goede plafondlamp heeft verschillende kenmerken en voordelen die we graag overlopen. En wat zijn de bekendste en beste merken plafondlampen die verkrijgbaar zijn? Ten slotte geven we een aantal tips en ideeën over alle mogelijkheden die een goede plafondlamp te bieden heeft. De mogelijkheden zijn in elk geval eindeloos. Dus kies voor een kwalitatief goede en stijlvolle plafondlamp en profiteer optimaal van de meerwaarde van dit type lampen!

De belangrijkste kenmerken en doelen van een plafondlamp

Zoals je wel al kunt vermoeden is een plafondlamp een lamp die aan of in het plafond bevestigd wordt. Het betreft doorgaans een vlakke of platte lamp, die een ronde of vierkante vorm heeft en dicht tegen of in het plafond wordt bevestigd. Je leest het goed: plafondlampen kunnen tegenwoordig ook in het plafond weggewerkt worden, dus zonder dat ze uitsteken. Denk bijvoorbeeld aan grote Led-spotjes, die als plafondlamp gebruikt kunnen worden. Er zijn verschillende soorten plafondlampen. Eén van de bekendste is de plafonnière, die vaak bolvormig is en met speciale steunen aan het plafond wordt bevestigd. Een andere variant is de befaamde plafond hanglamp, die via een draad/KABEL of ketting los van het plafond hangt en veelal in hoogte verstelbaar is. Een laatste type plafondlamp is de klassieke kroonluchter. Deze lamp is vooral ideaal als je een luxueuze en stijlvolle sfeer in je huis wilt creëren.

Waarom zou je een of meer plafondlampen kopen? Dit zijn de voordelen waar je van profiteert!

Kwalitatief goede en mooie plafondlampen hebben behoorlijk wat interessants te bieden. Voordelig aan dit type lamp is ten eerste het feit dat ze ideaal zijn om als basisverlichting te fungeren. Koop je een plafondlamp met een krachtige Led-lamp erin, dan kun je daarmee een volledige ruimte optimaal verlichten. Een tweede plus van een plafondlamp is dat ze in de ruimte waar ze geplaatst worden geen ruimte innemen. Doordat ze aan het plafond hangen, ontnemen ze je geen bewegingsvrijheid.

In de derde plaats kun je met de keuze voor een efficiënte plafondlamp besparen op je kosten. Kies je voor een goede lamp die de gehele omgeving verlicht? Dan heb je geen andere lampen nodig in de betreffende ruimte. Nog aantrekkelijker wordt het in financieel opzicht als je voor Led-verlichting kiest. Hiermee kun je op energieniveau tot wel 90 procent aan kosten besparen. Ten slotte is het fijne aan de moderne generatie plafondlampen de ruime keuze die er is aan. Er zijn plafondlampen in klassieke stijl, Scandinavisch, industrieel, romantisch en natuurlijk de vintage en retro modellen. Sterker nog: veel plafondlampen hebben een tijdloze uitstraling, wat maakt dat ze prima in elk interieur te gebruiken zijn. Dus laat je verrassen door de mogelijkheden die Verlichting.be te bieden heeft.

Deze merken plafondlampen mag je niet missen!

Er is een grote variatie aan goede en betrouwbare merken die plafondlampen maken. Een van de bekendste merken is het merk Parachilna, dat bekendstaat als stijlvol en betrouwbaar. Andere merken die je zeker moet overwegen, zijn Astro, Delta Light, Foscarini, Flos , Marckdael en Prandina. Bekijk nu het assortiment van Verlichting.be. En koop voordelig een of meer stijlvolle plafondlampen voor jouw woning of bedrijf.