Spots

Chargement en cours...
Afficher en Grille Liste

Produits 1-30 sur 47

Par ordre décroissant
 1. PRO S 2700K
  PRO S 2700K IP44
  À partir de 319,45 €
  Incl. TVA
 2. PRO R 3000K
  PRO R 3000K IP44
  À partir de 287,51 €
  Incl. TVA
 3. PRO R
  PRO R IP44
  À partir de 319,45 €
  Incl. TVA
 4. FRAX S
  FRAX S DELTA LIGHT
  À partir de 416,92 €
  Incl. TVA
 5. MAX 50 LUXEON M
  MAX 50 LUXEON M TAL
  À partir de 637,68 €
  Incl. TVA
 6. HEKOWA 100 UP/DOWN SPOT
  HEKOWA 100 UP/DOWN SPOT TAL
  À partir de 525,15 €
  Incl. TVA
 7. BRIX OUT CEILING 36°
  BRIX OUT CEILING 36° TAL
  À partir de 332,76 €
  Incl. TVA
 8. B4 NXT OUT WC LEAF
  B4 NXT OUT WC LEAF TAL
  À partir de 244,43 €
  Incl. TVA
 9. UP S
  UP S IP44
  À partir de 189,50 €
  Incl. TVA
 10. UP R
  UP R IP44
  À partir de 189,50 €
  Incl. TVA
 11. STIC
  STIC IP44
  À partir de 276,62 €
  Incl. TVA
 12. VARO X
  VARO X DELTA LIGHT
  À partir de 80,20 €
  Incl. TVA
 13. BOX CEILING 1.0
  BOX CEILING 1.0 WEVER & DUCRE
  À partir de 177,80 €
  Incl. TVA
 14. INTRA 2.0
  INTRA 2.0 WEVER & DUCRE
  À partir de 116,41 €
  Incl. TVA
Page
par page
Vous n'avez toujours pas trouvé ce que vous cherchez ? Tout n'est pas encore en ligne. N'hésitez pas à nous contacter !

Kies de juiste tuinspots

Sfeerverlichting voor buiten zorgt voor een gezellige en vriendelijke omgeving waar je elke dag van kunt genieten. Het is meer dan een finishing touch. Met de juiste tuinspots kun je je hele achtertuin transformeren.

Het voordeel van tuinspots is dat je ze op je favoriete tuinelementen kunt richten, zoals een mooie plant of een beeldje of onder een boom. Ook kun je eenvoudig dat ene schaduwrijke hoekje in de tuin oplichten.

Om je te helpen je buitenruimte te transformeren, zodat je van binnen en van buiten een beter zicht op je tuin krijgt, hebben we enkele tips en ideeën voor buitenspots verzameld.

Tips voor tuinspots

Zachte, subtiele tuinspots

Het type verlichting dat je kiest, hangt af van het hoofddoel van de buitenspots, maar hoe discreter en subtieler de verlichting, hoe meer sfeer je in je tuin zult creëren. Harde, felle verlichting van tuinspots maakt het aanzicht van je tuin in het donker juist minder prettig en het werkt meer ter beveiliging.

Tuinspots op zonne-energie

Hoewel sommigen misschien de voorkeur geven aan tuinlantaarns, vind jij het misschien praktisch om ook andere milieuvriendelijke maar verbluffende verlichtingsopties te gebruiken, zoals tuinspots op zonne-energie. Deze kun je eventueel gebruiken in combinatie met andere verlichting. Een goed doordachte mix van taak- en sfeerverlichting maakt van je tuin, veranda of terras een aantrekkelijke, uitnodigende ruimte om te dineren, te lezen of te chillen met vrienden en familie.

De uitstraling van de tuinspots

Overweeg de uitstraling van de tuinspots. Er zijn ronde buitenspots en vierkante buitenspots te verkrijgen met verschillende kleuren armaturen. Welk ontwerp tuinspots je kiest, zal invloed hebben op de stijl van je tuin. Zorg ervoor dat het ontwerp van de buitenspots je tuin complimenteert en op deze manier een echte toegevoegde waarde biedt.

Maak een lichtplan voor je tuinspots

Zorg er bij het kiezen van je tuinspots voor dat je je verlichtingsopstelling vooraf plant om ervoor te zorgen dat de tuinspots die je kiest geschikt zijn voor de specifieke buitenruimte. Dit omvat de grootte en stijl van je tuin. Houd er rekening mee dat een waterdichte verlichtingsoplossing het beste is voor alle soorten seizoenen en weersomstandigheden. Waterdichte tuinspots zijn betrouwbaar en duurzaam.

Inbouwspots of losse tuinspots?

Overweeg bij het selecteren van het type tuinverlichting ook of je inbouwspots wenst of niet. Het voordeel van inbouwspots is de strakke afwerking. Ze zijn ideaal voor de moderne tuin. Deze verlichting wordt voornamelijk gebruikt om looppaden of opritten mee te verlichten. 

Losse tuinspots kun je eenvoudig met een pin in je gazon steken. Als ze op zonne-energie werken, hoef je ook geen kabels onder de grond te trekken en is het plaatsen van je tuinspots kinderlijk eenvoudig. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen en te vervangen.