Skip content

Profiles

We can't find products matching the selection.

Led profiel: voor het professioneel monteren van ledstrips

Ledstrips breng je bij voorkeur netjes aan in bijvoorbeeld je hal, keuken of woonkamer. Daarom is een ledprofiel een logische investering zodra je met lichtstrips aan de slag gaat. Of je de profielen nu gebruikt voor je trap of een ander doeleinde, wij hebben altijd de juiste verlichtingsaccessoires in huis. Hulp nodig bij het kiezen van het juiste profiel? Er is altijd een medewerker beschikbaar die je graag op weg helpt.

Wat is ons aanbod led profielen?

Ben je op zoek naar kwalitatieve led profielen om strips met led verlichting aan te brengen? In onze webshop is keuze genoeg en je filtert eenvoudig in wat je nodig hebt. Gaat het bijvoorbeeld om inbouw of opbouw, of heb je misschien een deksel nodig? Daarnaast hebben we ook eindstukken, bevestigingsclips en KOPPELSTUKKEN, T-VERBINDINGEN, HOEKVERBINDINGENā€¦ in de aanbieding. Als allround verlichtingsexpert kunnen wij je helpen aan de juiste materialen om ledverlichting correct en efficiĆ«nt aan te brengen. Zo geniet je maximaal van alle led verlichting in en rondom huis! 

Welk led profiel kies je?

We hebben dus een groot assortiment led profielen, maar hoe weet je nu wat je nodig hebt? Een opbouwprofiel bevestig je op een bepaald oppervlak en dus wordt dit profiel misschien wel het meest gebruikt. Wil je een strip met led verlichting in het plafond aanbrengen? Dan kies je voor een inbouwprofiel. Ga je een strip met led aanbrengen in een hoek van 90 graden? Dit doe je met een hoekprofiel voor ledverlichting. Wij hebben dus ook voor jouw led verlichtingswensen alle benodigde lampjes, accessoires en hulpmiddelen in huis. Laat je verrassen door ons actuele aanbod en bestel gemakkelijk online.

Tips bij het aanbrengen van een led profiel

Heb je via ons een led profiel besteld? Dan wil je die natuurlijk ook op een correcte manier monteren. Dit doe je gemakkelijk met kwalitatieve schroefjes. De profielen die je bij ons koopt zijn perfect te bevestigen op gladde ondergronden zoals metaal, kunststof en hout. Wil je het liefst vooraf advies inwinnen? We denken graag met je mee en doen er alles aan om jou te helpen aan de juiste led profielen voor thuis of op kantoor. Op die manier voorkom je een miskoop en heb je in de toekomst nergens omkijken naar!

Bestel online een led profiel en ontdek onze voordelen

Een ledstrip op de juiste wijze monteren? Dit is niet mogelijk zonder een goed led profiel. Gelukkig slaag je bij ons altijd in je zoektocht naar een kwalitatief profiel voor led verlichting. Om die reden loont het om onze webshop van een bezoek te voorzien.