TARGETTI

Het Italiaanse Targetti ontwerpt en produceert al sinds 1928 architectonische armaturen voor binnen en buiten. Al meer dan negentig jaar zijn hun producten het toonbeeld van innovatie, onderzoek en aandacht voor detail; ze verlichten de meest prestigieuze artistieke en architecturale kunstwerken, creëren sferen en wekken emoties op.

Intussen wordt Targetti geflankeerd door 3F Filippi; twee bedrijven die de geschiedenis van de verlichting in Italië mee hebben gevormd, gaan voortaan verder met een ambitieus gemeenschappelijk doel: de enige partner zijn voor verlichtingsprofessionals en ontwerpers die op zoek zijn naar kwaliteitsoplossingen voor al hun projectvereisten.

De Targetti stijl staat voor het vermogen om licht intelligent en gepassioneerd te interpreteren. Targetti hecht veel belang aan innovatie en onderzoek, maar ook aan het unieke vermogen van licht om te prikkelen en te inspireren.

Elk Targetti-product drukt de waarden uit die het bedrijf na aan het hart liggen. Aan de ene kant perfecte lichtbeheersing en uitstekende prestaties, aan de andere kant extreme aandacht voor esthetische details.

TARGETTI
Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.