ARES

Ares, opgericht in 1994 in het Italiaanse Bernareggio, is het resultaat van de natuurlijke evolutie van een bestaand productiebedrijf van buitenarmaturen dat sinds 1980 op de internationale markt aanwezig is.

Ares is sinds het begin toegewijd om de constante evolutie van de buitenverlichtingsector te weerspiegelen en biedt innovatieve, hoogwaardige en verfijnde verlichtingsproducten, vervaardigd uit edele materialen zoals aluminium, roestvrij staal en glas.

Elke creatie is een uitdaging: begrijpen, analyseren en projecteren om tot harmonie en fusie van structuur, licht, architectuur en omgeving te komen.

Ares herkende al snel het potentieel van LED-lichtbronnen, met het oog op het aanbieden van armaturen met een hoog rendement, een lager energieverbruik en met een constante focus op milieubescherming.

In 2010 werd de divisie Aresled opgericht, bestaande uit een automatische assemblagelijn voor printplaten en een productieafdeling voor bedrading en assemblage. In 2015 trad Ares toe tot de Flos-groep. Flos en Ares delen sindsdien niet alleen geavanceerde onderzoeks- en innovatieprocessen, maar ook het concept van integratie tussen verlichtingseenheden, architectuur en ruimtes alsook de idee om licht als emotie te ervaren.

ARES
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Heeft u niet gevonden wat u zoekt? Nog niet alles staat online. Contacteer ons!