ANTONANGELI

Dit Italiaanse bedrijf werd opgericht in 1977 en spitst zich toe op het ontwerpen en creëren van verlichting met een sterke persoonlijkheid en concepten van licht die tegelijkertijd 'functioneel' en 'emotioneel' zijn.

Sinds 2007 is Antonangeli ook actief in de wereld van de buitenverlichting, maar met een eigen inzicht: namelijk het creëren van buitenverlichting die dezelfde emoties opwekt als het gebruikelijke licht in het interieur. In dit verband heeft Antonangeli een serie 'Outdoor' collecties gecreëerd met als motto ‘we moeten het donker respecteren’.

Antonangeli biedt oplossingen die verder gaan dan de eenvoudige formele projecten en technische toepassingen door te experimenteren met ongebruikelijke materialen die speciale fabricageprocedures vereisen. Dit alleen al maakt Antonangeli uniek in zijn vakgebied.

De collecties van Antonangeli zijn gecreëerd vanuit een diepgaande en geduldige studie van traditionele materialen die op een nieuwe manier zijn bewerkt. Het resultaat: spannende vormen van verlichting.

ANTONANGELI
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Heeft u niet gevonden wat u zoekt? Nog niet alles staat online. Contacteer ons!